Kadim Dostum Yorumları

Fox TV'nin yeni dizisi hakkında Sosyal medya üzerinden ve internet sitelerinde yeni başlayacak olan Kadim Dostum  dizisi ile ilgili yapılmış yorumlar şöyle;

Dostluğun çok pekişik bir durum olduğunu, arkadaşlıktan ileri gittiğini ve bir kardeş bilindiğinin çağrışmasını yapan yüce tamlama.

Selam olsun güzel insanlara, kadim dostlara.

Sırf bu yüzden izliyecem ben mardinli olarak çekilen bütün dizi terör ve kan davası üzerine bu tamam tersi komedi bizi ve doğuyu olduğu gibi tanıtacak... ins reytinginiz bol olur...

Superrr Mahsun Kırmızıgül gercek bi yonetmensin senarist kimse ondanda Allah razı olsun cunku ilk defa boyle guzel anlatilabilirdi buralar.

Mardine özgü eski gelenekleri işlemeniz çok güzel olmuş..devamını dört gözle bekliyoruz ...

Kadim Dostum dizisi için yorumlarınızı bekliyoruz..


Kadim Dostum 1.Bölüm Fragmanı

Kadim Dostum 1. Bölüm Fragmanı ile sizler ile Fox Tv ekranlarında 1 Eylül Pazartesi günü buluşacaktır.Kadim Dostum dizimiz ile ilgili en güncel haberlere, fragmanlara ve yorumlara fan sitemiz yardımı ile ulaşabilirsiniz.Sizlere özellikle dizi oyuncularımız hakkında bilgilere, en düzgün bölüm yazılarına ilerleyen günlerde detaylı bilgileri ile sunacağımızı bilmenizi isteriz.

Bu arada "Kadim Dostum Dizisi" Fox Tv ekranlarında günden güne yeni tanıtım fragmanları çıkmaktadır.Sizlere yeni çıkan "Kadim Dostum 1. Bölüm Fragmanı" sunmak isteriz, fragmanı izledikten sonra değerli yorumlarınızı bekleriz,iyi seyirler dileriz.